30 July 2011

Kembalikan Chat Facebook Anda Yang Lama


Pada entry kali ini saya ingin  kongsi cara tukarkan chat facebook yang baru kepada yang lama..  mesti korang tension kan dengan chat facebook yang baru? sampaikan nak view profile kawan-kawan pun susah.. so kena
search baru boleh tengok. huhu. di sini ada sedikit cara.
sila ikut langkah-langkan di bawah..


Google Chrome User


1) Sila download  Facebook Chat Reversion dan Install.



2) Restart google chrome dan lihar perubahannya.

Firefox User

1) Sila download  Greese Monkey dan Install.




2. Install Script yang kat Google Chrome di atas
3. Restart Firefox anda, dan tengok jadi ke tak? hehehe. :)

kredit to inchek hafiz


4 komen:

Lea IsNaw! said... [Reply]

walaupun cm leceh chat yg baru neh
tapi rasanya xde problem. masih boleh chatting..hihi

btw, thanks for sharing =)

putra suki said... [Reply]

Lea IsNaw! bagus la klau awk rasa macam tu. hehehe. :D

fatynadia said... [Reply]

biasalah. mula mula ja kekok sikit lama2 okay la tu... facebook pun dah upgrade baru

putra suki said... [Reply]

tp sy suka fb yg lama, boleh tulis text kat tepi bawah gambar profile. huhu. :)